sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lorupiirejä ja värikylpyjä!

Viimeksi kirjoittelin vauvaharrastuksista, lähinnä muskarien kirjoa pohtien, mutta vielä vähän saman aiheen tiimoilta ajattelin jatkaa... Nyt on nımittäin JUURI oikea hetki hankkia vielä kivaa tekemistä vaavin kanssa kevätpäiviin, sillä suurimpaan osaan vauvaharrastuksista ehtii vielä ilmoittautua mukaan!


Koska meidän puolivuotias on jo niin veikeässä iässä, että nauttii selvästi aktiviteeteistä ja uusista elämyksistä, niin tuumasin käydä Martan kanssa ainakin Lastenkulttuurikeskus Rullan Vauvojen kulttuurikuussa, joka tarjoaa perheen pikkaisille vauvojen nukketeatteria sekä loru-, väri- ja rytmikylpyjä! Kuulostaa houkuttavalle! Ja hei, ilmoittautuminen alkaa viikon päästä!


Ja jos muskarit ei tunnu omalle, niin miten olisi koko kevään kestävä loruttelu pienokaisen kanssa? Tampereella sitä tarjoaa Kansalaisopisto Ahjola yhteistyössä Sanataideyhdistys Yöstäjän kanssa: 4-12kk ikäisten pikkaraisten lorupiiri kokoontuu kerran viikossa köröttelemään ja kuiskuttelemaan ja mukaan saa vinkkejä siitä miten jatkaa loruttelua kotonakin! Ja tiedänpä varmasta lähteessä että vielä mahtuu mukaan jos ripeästi ilmoittautuu... :) 


Muissakin kaupungeissa voi harrastaa samoja lajeja, googlailemalla saa helposti selville onko oman kodin lähellä vastavaa tarjolla. Esimerkiksi värikylpyyn pääsee keväällä vauvan kanssa ainakin Porin lastenkulttuurikeskuksessa sekä Oulun Kulttuuritalo Valveessa. Lorupiirejä vauvoille löytyy puolestaan esimerkiksi Oulunkylän kirjastolta kerran kuussa ja Kuopionkin kansalaisopistolta saattaa vielä löytyä paikkoja tämän kevään uutuuden parissa.

         Rohkeasti kokeilemaan ja katselemaan, vauva taatusti nauttii mistä tahansa yhteisestä hetkestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti