torstai 12. huhtikuuta 2012

Viikonloppuna Werstaalle AistiMaan!

AistiMus-tapahtuma valtaa työpaikkani Työväenmuseo Werstaan toista kertaa tulevana viikonloppuna 14-15.4 klo 11-18!

Vammaiskulttuurista ja -historiasta kertovaan näyttelyymme Ihan epäNormaalia linkittyvä oheistapahtuma tarjoilee tutkimusretken aistien maailmaan, maksuttomasti ja esteettömästi, ihan kaiken ikäisille.

Luvassa on tällä kertaa mm. romusoitinartesaani Kimmo Nissisen mainioita tuntosoittimia, huikean kiinnostava Elävä Kirjasto, kolmiulotteisen koskettelusivun rakentelutyöpaja, kehitysvammateatteri La Stradan Käytöskukka-esitys (viittomakielelle tulkattu), sekä animaatiopaja Kynnys ry:n Ismo Helenin opastuksella. Molempina päivinä on myös tarjolla pienten lasten museoseikkailu K.Issakaisen kanssa, lauantaina myös viittomakielelle tulkattuna ja muutoinkin erityislapset huomioivana rauhallisena versiona.

Erityisesti haluan nostaa esiin toista kertaa järjestettävän Ihan Pimeän Kahvilan, jossa Tampereen Näkövammaisten yhdistyksen väen kanssa pääsee kokeilemaan miltä maistuu kaffeet pimeässä! Kokemus on todella uniiki ja avartava ja saimme siitä viimeksi hurjan määrän kannustavaa palautetta. Eli kannattaa tulla rohkeasti testaamaan omaa kanttia!

Tarkemipi ohjelma löytyy Facebookista ja netistä museon kotisivuilta, käypä katsomassa.
Viikonloppuna aisteillaan Werstaalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti