maanantai 18. helmikuuta 2013

SirkusRakkausPumPum


 

Viimeisin ihastukseni on kaverin Facebookissa suosittelema ja aivan hurmaavaksi ideaksi paljastunut (sekä IHANASTI nimetty!) SirkusRakkausPumPum -yhdistys, joka tekee lastennäköistä, veikeää ja vekkulia arkiympäristötaidetta.

Tällä hetkellä yhdistys kokoaa yhteen lastenmusan tekijöitä ja kokijoita, Omituisen musiikin kerhon myötä. Suunnitelmissa on mm. kolmasluokkalaisten biisintekokurssi! Aivan huumaava idea, tykkään tällaisesta omaehtoisesta meiningistä joka ei aliarvoi lapsia: kolmasluokkalainen on eittämättä loistava kappaleen tekijä, jonka biisien ideat ja sovitukset varmasti rikkovat kaikki aikuisten yritykset puhua lasten maailmasta ja lasten kielellä!





Toinen viehko SirkusRakkausPumPumin idea on lasten toimintasynttärit, joiden teemat voivat olla mitä vaan nukeista merirosvoon tai jopa huikeanhurjanhauskalta kuulostavaan kakkusotaan ulkona (kesällä tosin vaan)!

On mielestäni vallan kiva että megalomaaniseksi paisuneeseen lasten synttärijuhlatarjontaan tulee mukaan ei-kaupallisia ja lapsenkokoisia vaihtoehtoja, näitä voitaisiin harkita meilläkin ensi kesänä Seelan viisivuotisjuhlia suunnitellessa (tosin, Seela kuulemma kovana fanina tahtoo Risto Räppääjä-synttärit! :D )



Hyvä SirkusRakkausPumPum! 
                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti