keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pikku Kakkosen kulisseissa Rullassa


Syysloman kunniaksi piipahdettiin Lastenkulttuurikeskus Rullassa, jossa on esillä viimeistä viikkoa Pikku Kakkosen juhlanäyttely.

Näyttely oli hurmaavan leikkisä ja pikkukakkosmainen, ehdottomia hittejä näyttelyssä lienevät mukeloväen makuun sirkuslava rekvisiittoineen ja Pikku Kakkosen jaksoissakin esiintyvä Pikkukaupunki, jolla sai ihan oikeasti leikkiä! Seelakin innostui Pikkukaupungin taloja siirtelemään vaikka meidän perheessä suurimman huomion saikin jättikokoinen Pikku Kakkos-tunnarin kuvasta tehty makea lattiapalapeli.


Äitejä (kuten allekirjoittanuttakin) taisi eniten ihastuttaa nukkekoti, niinikään teeveestä tuttu, jonka pienissä yksityiskohdissa riitti tutkittavaa ja pitihän siitä pari kuvaakin napata muistoksi, jos vaikka innostutaan joskus tyttöjen nukkekotiin askartelemaan lisää varustusta.



Jälleen kerran oli kuitenkin ihaninta köllötellä Merenalaisessa maailmassa, joka on Rullan vakiokalustoa. Vauvoille ja taapereoille suunnattu elämystila vetoaa ainakin meidän nelivuotiaaseenkin, joka tahtoi lepäillä meduusojen alla kala kainalossa meren ääniä kuunnellen. Ensi kertaa Rullassa visiteerannut Martta-vauvakin oli haltioissaan merenalaisista ihanuuksista ja selvästi viihtyi tunnelmoimassa tilassa.





Kipinkapin tamperelaisperheet Rullaan tällä viikolla jos on vielä Pikku Kakkosen näyttely näkemättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti